Hier vindt u duidelijke antwoorden op veel gestelde vragen over Gustave Coffee.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier

Wanneer wordt mijn online bestelling bezorgd?

Bestellingen op werkdagen geplaatst en betaald voor 15:00 uur worden dezelfde dag nog met pakketservice van PostNL verzonden. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht.Hoe lang zijn jullie koffiebonen houdbaar?

Koffiebonen zijn over het algemeen 1 jaar houdbaar. Wij focussen ons echter op een kwalitatief hoogstaande kop koffie. Onze koffie is het lekkerst als u deze tussen de 1 en 10 weken na branddatum drinkt. 


Hoe bewaar ik jullie koffiebonen het beste?

Koffiebonen bewaren kunt u het beste bewaren in onze prachtige en originele verpakking. Deze plaatst u in een donkere koele ruimte. De kwaliteit van uw koffie gaat achteruit door blootstelling aan zuurstof, licht, vocht en temperatuurschommelingen. Wij raden het af de koffiebonen in de vriezer of koelkast te bewaren. Voor meer informatie bezoek onze academy pagina.Wat is slow roast koffie?

Bij deze traditionele methode worden de koffiebonen in een afgesloten trommel gebrand, waarbij de warmte gelijkmatig wordt toegediend. Door de continue beweging van de trommel kan de warmte gelijkmatig inwerken op de bonen en kunnen de suikers beter carameliseren. De verfijnde aroma's kunnen zich op deze manier optimaal ontwikkelen.   Wij willen de lekkerste koffie op kantoor! Leveren jullie ook aan horeca en bedrijven?

Speciaal voor alle koffieliefhebbers en managers die zichzelf, hun werknemers én hun klanten het beste gunnen is er Gustave Coffee op kantoor! Kijk voor meer informatie op de pagina voor Zakelijke genieters!Verkopen jullie ook gemalen koffie?

Aangezien een kwartier na het malen een belangrijk deel van de aroma’s vervliegen, verkopen wij geen gemalen koffie want dat is zonde. Koop onze verse koffie dus altijd als hele koffiebonen. 


Wat maakt Gustave Coffee zo bijzonder?

Koffiebonen van Gustave zijn altijd van een hoge kwaliteit Single Origin bonen. Wij dragen er daarnaast zorg voor dat u niet alleen op het moment van drinken zelf, maar ook voorafgaand aan uw heerlijke kop koffie, verzekerd bent van een uitzonderlijke ervaring!


Nieuwsgierig geworden? Bestel dan nu ons exclusieve proefpakket! Ook heerlijk om cadeau te geven!